Kuidas Eyce vasarat kasutada

Mis on Eyce Hammer toru?

 Eyce Haamer on meie versioon silikoonmullitusmassist. Mullitaja on veetoru ja käsitoru hübriid, millel on veekamber ja piklik huulik. Nagu Eyce Hammer, kipuvad mullitajad olema väiksema suurusega ja vajavad vähem vett kui suuremad veetorud, mistõttu on need mugavad kaasaskantavad alternatiivid.

Kuidas täita oma Hammer ehk mullitoru?

 

Mullitaja kasutamisel soovite esmalt lisada vett. Kuid Eyce Haamriga pakume teile jääkambri lisaboonust. Kui soovite luua sujuvama ja lahedama seansi; soovitame seda funktsiooni kasutada. Selleks täitke veekambri ees olev huul, asetage kaas kambrile tagasi ja laske vasaral paar tundi sügavkülmikus seista. Nii lihtne see ongi.

Kui olete külmunud, olete valmis oma Eyce Hammeri veetorule vett lisama. Vee lisamiseks tõmmake veekambri ülaosa kaas kinni. Täitke kamber umbes pooleni või 1 supilusikatäie veega. Asetage kork tagasi kambri kohale, tagades selle tiheda istuvuse.

Kuidas oma Eyce vasaraga suitsetada?

 

Kui see on veega täidetud, on aeg oma klaaskauss laadida. Kausi laadimiseks võite kaussi asetada tüki materjali – või ideaaljuhul ühtlasema põletuse saavutamiseks lihvige materjal enne laadimist veskiga. Haamri/mullitustoru pakkimisel ei soovi te kaussi liiga tihedalt kokku panna. Soovite tagada, et hapnik saaks materjali süütamiseks ikkagi läbi voolata.

Nüüd olete valmis süttima. Hoidke oma Eyce vasarat või silikoonmullitajat ühes käes nii, et sõrm kataks veekambri küljel asuvat süsivesinikku. Suruge huuled huuliku otsale, asetades samal ajal tulemasin kausi kohale. Samal ajal süütage materjal läbi huuliku sisse hingates.

 

Kui veekamber on suitsuga täitunud, tõstke sõrm süsivesinikust (august) ja jätkake joonistamist. See peaks suitsu läbi pikliku kaela eralduma kiiremini. Korrake samme, kuni olete rahul.

Oma Eyce Haamri puhastamine

 

Silikoonmulli puhastamine on sama lihtne kui selle kasutamine. Alustuseks eemaldage klaaskausist kõik tahked materjalid vatitiku või terasest pokkeriga, mis on kaasas iga Eyce vasaraga. Pärast tahke materjali eemaldamist eemaldage korpuselt kork ja korgilt kauss. Puhastage klaaskaussi eraldi. Kandke veidi Eyce silikoonpuhastusvahendit vasara Eyce silikoonkorgile ja korpusele. Laske tükkidel 5 minutit liguneda ja seejärel hõõruge, et pinnale jääks mustus. Vanade hambaharjade ja vatitampoonide kasutamine sobib suurepäraselt kinnijäänud mustuse või raskesti ligipääsetavate kohtade eemaldamiseks. Pärast puhastamist loputage oma silikoonmulliveetoru põhjalikult ja laske kuivada.

Meie ainulaadne kaasaskantav silikoonmullitaja Eyce Hammer on valmis järjekordseks eepiliseks seikluseks.

 

img

Ostukorvi lisamine õnnestus!

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.