Veekindla taskukaalu eelised

Maailma esimesed ip65 reitinguga veekindlad taskukaalud

Meil on hea meel tuua turule oma uusim uuendus digitaalsete taskukaalude vallas. See on maailma esimene veekindel IP65-reitinguga digitaalne taskukaal, mille nimi on The Marine. See näeb välja üliliige ja valge taustvalgustusega LCD-ekraan ja mustast titaanist kroomitud platvorm. Kaasame teie kaalumisvajaduste jaoks ka suure laiendusaluse/kaane.

Veekindla taskukaalu eelised

  • Innovatsioon – meile meeldib tuua oma partneritele ja klientidele uusimaid uuendusi ja oleme uhked, et oleme esimesed, kes toovad pesukaalu taskusse. Oleme toonud selle uue funktsiooni, tegemata järeleandmisi stiilis või kvaliteedis ja täpsuses, mis on meie klientide jaoks nii olulised.
  • Vähem jama – katlakivi mahapesemine tagab, et igal kasutusjuhul on vähem segadust ning Marine näeb alati suurepärane välja ja töötab endiselt optimaalsel tasemel.
  • Mugavus – liikvel olles – väljas ja ringi liikudes on kerged väikesed koputused ja lekked juhtuda. IP65 pesureiting annab teile kindlustunde, et teie Marine’i saab kiiresti ja mugavalt puhastada. korduvalt kasutatud.
  • Asukoht – mõnikord võib tekkida vajadus kasutada kaalu rasketes keskkondades, näiteks väljas vihma käes, ja on hea teada, et väike vihm ei mõjuta teie merekaalu jõudlust.

IP65 veekindlate kaalude tüüpilised kasutusjuhud

  • Meditsiin

Kui teil on vaja oma ravimite jaoks salve välja kaaluda, kui kaalule peaks midagi maha valguma või kogemata selle peale koputama, saate selle kiiresti niiske lapiga maha pühkida ja teate, et taskukaal on endiselt töökorras ja täpne. Samuti võib see aidata säilitada puhast või steriilset keskkonda piirkonnas, kus te kaalu kasutate.

  • Telkimine
{0 vihmapiisk või muu lekenenud vedelik, töötab see ideaalselt alates 1. päevast kuni teie reisi lõpuni.

  • Keemia ja teadus

Laborikeskkonnas IP65-klassi skaala kasutamine tähendab, et teadlased saavad teha väikesemahulisi katseid ja hoida skaala hõlpsalt kõrgel tasemel puhtuses ja vähendada saastumise ohtu. Kaalu puhastamine iga testi lõpus tagab suurema täpsuse ja täpsuse ning vastupidavama kaalu, mida ei pea sageli vahetama.

 

img

Ostukorvi lisamine õnnestus!

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.